ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

41449
6 Μαΐου, 2024

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

"Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους" Κομφούκιος

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ακαδημαϊκού έτους 2024-25

Όσοι έχουν τα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ. ή ως δόκιμοι Λιμενοφύλακες, πρέπει αφενός να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο σε σχολική μονάδα ή όπου αλλού καθορίζεται σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ή να κατέχουν βεβαίωση συμμετοχής σε πανελλαδικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε προγενέστερο του διαγωνισμού σχολικό έτος και να δηλώσουν τις Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και αφετέρου μέσα στις προθεσμίες και κατά την καθοριζόμενη διαδικασία:

  • Να συμπληρώσουν και να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής (hcg.gr).
  • Ακολούθως, η εν λόγω Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να εκτυπωθεί και να υπογραφεί, να θεωρηθεί για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ και μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά της επόμενης παραγράφου, να σαρωθούν (scanning) (ή να αποθηκευθούν ηλεκτρονικά ως αρχεία) και εν συνεχεία, ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (uploading) μέσω της εφαρμογής του διαγωνισμού, κατά την καθοριζόμενη στην παρούσα διαδικασία.

 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να μεταφορτωθούν ηλεκτρονικά (μέσω upload) μαζί με την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο, είναι τα ακόλουθα:

α. Φωτοαντίγραφο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης υποψηφίου/ας για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τρέχοντος έτους 2024

β. Φωτοαντίγραφο του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ